Raaka-aineet
6 dl
kypsää bulguria
200 g
parsaa tai vihreitä papuja kypsennettynä
n. 1 dl
ruohosipulia hienonnettuna
1
avokado kuutioituna
1 dl
herneitä
n. 100 g
oliiveja
½ dl
pinjansiemeniä paahdettuna
2-3
broilerifileetä paistettuna ja paloiteltuna tai vastaavaa kasviproteiinia
Ohjet
- Mausta bulgur suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.
- Salaatin voi tarjota lämpimänä tai jäähtyneenä.
See also
-
Uusi
Mackays marmeladikakku
-
Uusi
Kuhaa Tom Yam kastikkeella
Thaimaa
-
Helppo nuudelisalaatti Satay-tofulla
Thaimaa
-
Uusi
Bulgogi sliders
Korea
-
Uusi
Korea Flank Steak
Korea
-
Korealainen kasvispata
-
Uusi
Ma Po tofu
Kiina
-
Grillattu halloumijuusto paahdetulla valkosipuli & chili öljyllä ja maissi wasabivoilla
Eurooppa
-
Ribsit korealaisittain
Korea
-
Ramen keitto
Japani, Korea