![Spice Up! Ryppylimetinlehti 3g](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2025/01/06430011815562_C1N1-703x1024.webp)
Spice Up! Ryppylimetinlehti 3g
Ryppylimetinlehti (bai makrut) on Kaakkois-Aasiassa kasvavan pienen sitrushedelmäpuun eli ryppylimettipuun lehti. Lehdet kuuluvat tärkeänä osana thaimaalaista ja indonesialaista keittiötä. Ryppylimetinlehteä käytetään ruoissa laakerilehden tapaan. Kuivatut ryppylimetinlehdet lisätään ruoan joukkoon valmistuksen alkuvaiheessa. Lehti antaa ruokiin voimakkaan, miellyttävän ja raikkaan limetin maun ja aromin. Spice Up! Ryppylimetinlehti (3 g) on pakattu pieneen lasipurkkiin. Säilytä purkkia kuivassa, viileässä paikassa, valolta suojattuna. Käytä lehtiä esimerkiksi tom yam ja tom kha keittoihin sekä thaimaalaisiin curryihin. Kokeile myös tavalliseen kalakeittoon ja pataruokiin.
Ainekset
Kuivattuja ryppylimetinlehtiä
Allergeenit
Sisältää:
Ei mitään
Saattaa sisältää:
Ei mitään
Ravitsemustiedot
Ravintosisältö per 100 g
Energiaa | kJ / kcal |
Tilaustiedot ammattilaisille
Fine Foods tuotenumero:
530
Gtin:
06430011815562
Myyntierä tukkumyyntiin:
6x3g
Kierrättäminen
Lajittele purkki lasinkeräykseen ja kansi metallinkeräykseen.
Tuotteeseen liittyvät reseptit
-
Uusi
Punainen katkarapucurry
Thaimaa
-
Tom Yam ravut
Thaimaa
-
Uusi
Tom Yam Goong -keitto
Thaimaa
-
Thaimaalainen vihreä broilericurry – Kaeng Kiew Wan Gai
Thaimaa
-
Kookosparfait, mango-passionsalaatti, paahdettu valkosuklaa ja kookos Dulce de Leche
Thaimaa
-
Curry-nuudelikeitto
Thaimaa
-
Thaimaalaiset kalapihvit – Tod Mun Pla
Thaimaa