alle 30min
Thaimaa
Annoksia: 4
Medium

Raaka-aineet
1 tlk (400 ml)
Spice Up! Kookosmaitoan. 300 g
kasviksia paloiteltuna, esim. parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa tai/ja kesäkurpitsaa
400 g
katkarapuja
2 tl
palmusokeria
2 rkl
Spice Up! Kalakastiketta1 rkl
limetin mehua
Pinnalle
thaibasilikanlehtiä
Voit käyttää katkarapujen tilalla broileria, tofua, nautaa tai possua, jos käytät lihaa niin lisää palat heti kypsennyksen alussa.
Valmistus
- Kuumenna 1 dl kookosmaitoa wokissa tai pannussa. Lisää currytahna ja keitä hetki. Kaada mukaan loput kookosmaidosta. Lisää joukkoon ryppylimetinlehdet, hyvin huuhdellut bambunversot ja haluamasi paloitellut kasvikset. Hauduta hetki, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
- Lisää joukkoon katkaravut, sokeri, kalakastike ja limetin mehu ja kuumenna, mutta älä keitä etteivät katkaravut sitkisty.
- Koristele lopuksi halutessasi thaibasilikanlehdillä ja tarjoa nuudelien tai riisin kera.