
Kesä ja grillaus
Kun aurinko paistaa ja ilta viipyy pitkään, keittiö siirtyy terassille, parvekkeelle tai mökin pihaan. Grilli käy kuumana, ja pöytään katetaan yhdessä jaettavia annoksia – rennosti ja sesongin parhaita aineksia hyödyntäen.
Kesän makumatka alkaa tästä – nyt nautitaan kauden parhaista mauista ulkona ja yhdessä

Aasialaiset maut tuovat kesäruokaan säväyksen raikkautta ja tulisuutta. Valmiit kastikkeet helpottavat kokkausta ja ne sopivat yhteen grillatun kalan, kanan tai kasvisten kanssa. Maustetahnat, marinadit ja dippikastikkeet tekevät yksinkertaisista raaka-aineista yllättävän moniulotteisia ja ruokapöydästä seikkailun.

Kurkkaa reseptit, jotka tekevät grilli-illoista, mökkiviikonlopuista ja puistopiknikeistä entistäkin maistuvampia. Ohjeet ovat mutkattomia, raikkaita ja täynnä kesän tunnelmaa. Grilli kuumaksi ja porukka koolle – kesä saa maistua!
Reseptit
-
Grillattu halloumijuusto paahdetulla valkosipuli & chili öljyllä ja maissi wasabivoilla
Eurooppa
-
Ribsit korealaisittain
Korea
-
Gochujang lohi
Korea
-
Korealainen coleslaw
Korea
-
Spelttisuolakeksit juustoille ja hilloille sekä päärynä-sinihomejuustomousse
Eurooppa
-
Mango-passion palat
Eurooppa
-
Inkivääri-keksikotijäätelö
Eurooppa
-
Grillattu misolohi vihreillä kasviksilla
Japani
-
Lemon curd brita
Eurooppa
-
Jäädytetty limejuustokakku
Eurooppa