Grillattu halloumijuusto paahdetulla valkosipuli & chili öljyllä ja maissi wasabivoilla

alle 60min Eurooppa Annoksia: 4 Medium

Grillattu halloumi saa makua paahdetusta valkosipuli-chiliöljystä ja makeasta chilikastikkeesta. Grillatun maissin päälle sivellään sulavaa wasabivoita.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

200 g

halloumijuustoa

2 rkl

rypsiöljyä

ruohosipulia silputtuna

4

maissintähkää

Wasabivoi maistuu myös uusien perunoiden kera.

Ohjeet

Grillattu halloumi

  • Jos haluat poistaa halloumjuustosta suolaa, niin liota sitä runsaassa vedessä noin tunnin ajan.
  • Kuivaa ja viipaloi juusto. Sivele öljyä juustoviipaleiden päälle. Grillaa halloumijuusto kauniin ruskeaksi ja levitä viipaleiden päälle vaslkosipuli & chili öljyä ja makeaa thai chilikastiketta.  Tarjoa heti.

Wasabivoi

  • Sekoita huoneenlämpöiseen voihin wasabi ja korianterisilppu. Tarjoa wasabivoita kuumien, keitettyjen maissintähkien kanssa tai muiden grilliherkkujen kanssa.

Grillattu maissi

  • Sivele maissit öljyllä ja grillaa niitä käännellen niin, että ne saavat väriä joka puolelle. Ripottele grillattujen maissien pintaan suolaa ja sivele ne lopuksi wasabivoilla.