Tokyo taco

Maidoton Laktoositon
yli 60min Japani Annoksia: 4 Mieto

Rapea ja rouskuva japanilaistyylinen taco. Ihan parasta ohjelmaa on tehdä näitä suupaloja yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Resepti ja kuva: Food by twins

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

Marinoitu lohi

200 g

lohta

2 rkl

soijaa

2 tl

sitruunamehua

kurkkua

Wasabimajoneesi

1 dl

majoneesia

Vegeversion voit valmistaa paahdetusta tofusta tai vaikka paahdetusta parsasta.

Ohjeet

Nori Taco

  • Leikkaa nori neljään osaan.
  • Sivele toiselle puolelle kananmunaa ja ripottele pankojauhoja. Taita norit puoliksi vastakkain siltä puolelta, missä ei ole pankojauhoja. Näin saat muodostettua niistä tacokupin.
  • Paista öljyssä noin 3-5 minuuttia siltä puolelta, missä on pankojauhot kunnes ovat kullanruskeita.

Marinoitu lohi

  • Sekoita marinadin ainekset keskenään. Leikkaa lohi ja kurkku kuutioiksi sekoita joukkoon marinadi. Anna marinoitua.

Wasabimajoneesi

  • Sekoita wasabi ja majoneesi sekaisin.

Riisi

  • Huuhtele riisi kylmällä vedellä.
  • Keitä riisi ohjeen mukaan ja mausta mirinillä.

Tacojen kokoaminen

  •  Ota rapea noritacokuori ja levitä molemmille sivuille riisiä.
  • Lisää tacokuorelle lohta ja viimeistele annos wasabimajoneesilla.
  • Tarjoile heti.