Ma Po tofu

alle 30min Kiina Annoksia: 4 Tulinen

Valmista Valmista aito kiinalainen Szechuanin keittiön Mapo Tofu helposti – mehevä kastike yhdistää tofun ja mausteisen szechuanin pippurin.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

200 g

kiinteää fofua

200 g

vegejauhista

1 ps

Spice Up! Ma Po kastiketta

Koristeeksi

tuoretta korianteria

paahdettuja seesaminsiemeniä

Voit halutessasi laimentaa kastiketta paseeratulla tomaatilla.
Voit käyttää vegejauhiksen tilalla myös esim- kuivattua soijarouhetta tai Hernistä. Valmista se paketin ohjeen mukaan.

Valmistus

  • Valuta ja kuivaa tofu. Kuutioi se ja paahda kuutiot kuivalla pannulla.
  • Paahda myös vegejauhis ja sekoita se tofun kanssa.
  • Lisää kastike ja anna porista muutama minuutti.
  • Koristele korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.
  • Tarjoa riisin tai nuudelin kanssa.