Indonesialainen Gado Gado salaatti

Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Laktoositon
alle 30min Indonesia Annoksia: 1 Mieto

Gado-gado on indonesialainen salaatti, joka koostuu keitetyistä ja tuoreista vihanneksista, paistetuista tofukuutioista, keitetyistä kananmunista ja joskus myös perunoista. Yksi gado-gadon keskeisimmistä elementeistä on sen herkullinen maapähkinäkastike. Tässä ohjeessa oikaistaan käyttämällä valmista sataykastiketta.

Sonja Blåberg

Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

300 g

kiinteää tofua

öljyä paistamiseen

vihreitä papuja

½

parsakaali tai kukkakaali paloiteltuna

2 dl

ituja

½

kurkku pilkottuna

1

porkkana paloiteltuna

2

kanamunaa keitettynä ja lohkottuna

Pinnalle

katkarapulastuja

ohjeet

  • Paista tofu öljyssä kullanruskeaksi.
  • Kiehauta pavut, kukkakaali ja porkkana suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan.
  • Asettele kaikki kasvikset ja kananmunalohkot tarjolle vadille ja kaada päälle sataykastiketta.
  • Koristele halutessasi katkarapulastuilla.