Maidoton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
alle 30min
Indonesia
Annoksia: 1
Mieto
Gado-gado on indonesialainen salaatti, joka koostuu keitetyistä ja tuoreista vihanneksista, paistetuista tofukuutioista, keitetyistä kananmunista ja joskus myös perunoista. Yksi gado-gadon keskeisimmistä elementeistä on sen herkullinen maapähkinäkastike. Tässä ohjeessa oikaistaan käyttämällä valmista sataykastiketta.

raaka-aineet
300 g
kiinteää tofua
öljyä paistamiseen
vihreitä papuja
½
parsakaali tai kukkakaali paloiteltuna
2 dl
ituja
½
kurkku pilkottuna
1
porkkana paloiteltuna
2
kanamunaa keitettynä ja lohkottuna
Pinnalle
katkarapulastuja
ohjeet
- Paista tofu öljyssä kullanruskeaksi.
- Kiehauta pavut, kukkakaali ja porkkana suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan.
- Asettele kaikki kasvikset ja kananmunalohkot tarjolle vadille ja kaada päälle sataykastiketta.
- Koristele halutessasi katkarapulastuilla.