Vuohenjuusto-viikunapiirakka

Kasvis (lakto-ovo) Soijaton
alle 60min Eurooppa Annoksia: 8

Kermaisen pehmeä vuohenjuusto ja makea viikunahillo ovat lyömätön makuyhdistelmä! Todella helppo ja nopea vuohenjuusto-viikunapiirakka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja sopii erinomaisesti moneen juhlapöytään.

Resepti ja kuva

Parantava ruoka

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1 kpl

valmista piirakkataikinaa

150 g

pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)

100 g

maustamatonta tuorejuustoa

tuoretta timjamia

Kokeile piirakkaan St.Dalfour Päärynähilloa tai –Kirsikkahilloa.

Ohjeet

  • Valmista ja paista piirakkataikina piirakkavuoassa paketin ohjeen mukaan.
  • Sekoita keskenään vuohenjuusto ja tuorejuusto. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Levitä päälle lusikalla viikunahilloa maun mukaan. Ripottele viimeiseksi tuoretta timjamia ja tarjoa heti