Vegaaninen misokeitto

Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon Gluteeniton
alle 30min Japani Annoksia: 2 Mieto

Tämä maukas, helppo ja nopea keitto lämmittää ja ravitsee sekä tuo lautaselle autenttista japanilaista makumaailmaa.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

5 dl

vettä

pieni paksoi hienonnettuna

6

sokeriherneenpalkoa viipaloituna

1 rkl

kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna

100 g

savustettua tofua tai tempehiä kuutioituna

1 dl

edamame soijapapuja (pakaste)

Hyödynnä reseptiin kauden kasviksia.

Ohjeet

  • Kuumenna vesi kattilassa ja sekoita misotahna joukkoon. Tarkista maku, lisää tahnaa tarvittaessa.  Lisää keiton loput raaka-aineet liemeen. Kiehauta ja tarjoa heti.