Kananmunaton
Maidoton
Kasvis (lakto-ovo)
Vegaaninen
Laktoositon
Gluteeniton
alle 30min
Japani
Annoksia: 2
Mieto
Tämä maukas, helppo ja nopea keitto lämmittää ja ravitsee sekä tuo lautaselle autenttista japanilaista makumaailmaa.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/12/vegaaninen-misokeitto-yutaka-768x1028.webp)
Raaka-aineet
2-3 rkl
Yutaka Misotahnaa1 tl
Yutaka Wakamea5 dl
vettä
1
pieni paksoi hienonnettuna
6
sokeriherneenpalkoa viipaloituna
1 rkl
kevät- tai ruohosipulia hienonnettuna
100 g
savustettua tofua tai tempehiä kuutioituna
1 dl
edamame soijapapuja (pakaste)
Hyödynnä reseptiin kauden kasviksia.
Ohjeet
- Kuumenna vesi kattilassa ja sekoita misotahna joukkoon. Tarkista maku, lisää tahnaa tarvittaessa. Lisää keiton loput raaka-aineet liemeen. Kiehauta ja tarjoa heti.