Tomaatti-harissapata

Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon
alle 60min Pohjois-Afrikka Annoksia: 4-6 Medium

Tomaatti-harissapata on mausteinen ja täyteläinen kasvisruoka, jossa tomaatit ja harissa yhdessä tuovat lämpöä keittiöösi. Helppo valmistaa, tämä ruoka vie makumatkalle Pohjois-Afrikkaan ja sopii tarjottavaksi esimerkiksi couscousin tai bulgurin kanssa.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1 prk

säilöttyjä kirsikkatomaatteja

1 pkt

Beanit härkäpapusuikaleita

n. 1 dl

hillosipuleita

n. 1 dl

kuivattuja aprikooseja suikaloituna

2 rkl

aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna

2 rkl

hunajaa

2 rkl

tomaattipyreetä

Pinnalle

Hienonnettua lehtipersiljaa

Tarjoa padan kanssa paksua ruoanvalmistusjogurttia.

Ohjeet

  • Laita kaikki ainekset uunin kestävään pataan ja sekoita ainekset.
  • Hauduta pataa 200-asteissa uunissa noin 40 minuuttia.