Maidoton
Laktoositon
yli 60min
Thaimaa
Annoksia: 20
Medium
Raaka-aineet
2 kg
hauki-, turska- tai siikafileetä
0,32kg
kananmunaa
0,16 l
Spice Up! Kalakastiketta0,14 kg
maissitärkkelystä
0,20 kg
vihreitä papuja ohuina suikaleina
0,06 kg
Spice Up! Ryppylimetinlehtiä0,12 l
limetin mehua
paistamiseen öljyä
Kastike
Voit muotoilla massasta myös pyöryköitä ja tarjota näitä thaimaalaisina kalapullina.
Ohjeet
- Hienonna kala karkeaksi rakeeksi esim. kutterissa tai käytä valmista massaa. Sekoita joukkoon currytahna, kananmunat, kalakastike ja maissitärkkelys. Murenna ryppylimetinlehdet jauheeksi, lisää kalaseokseen. Sekoita joukkoon vielä pavut, pankojauho ja limetin mehu.
- Anna massan levätä kylmässä muutama tunti.
- Muotoile seoksesta noin sentin paksuisia pihvejä. Paista pihvejä kuumalla pannulla runsaassa öljyssä tai paistopellillä kiertoilmauunissa, saadaksesi kauniin kullanruskean pinnan.
- Tarjoa kuumina tai kylminä Spice Up! Makea Thai chilikastikkeen kera.