Thaimaalainen vihreä broilericurry – Kaeng Kiew Wan Gai

Soijaton Gluteeniton Kananmunaton Maidoton Laktoositon
alle 30min Thaimaa Medium

Lähde makumatkalle Thaimaahan tämän täyteläisen ja mausteisen vihreän broilericurryn avulla! Spice Up! -tuotteilla valmistat tämän klassikon helposti kotikeittiössä.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

300-400 g

broilerin rintafileetä paloiteltuna

n. 300 g

kasviksia paloiteltuna esim. parsakaalia,
kukkakaalia, kesäkurpitsaa tai bambunversoviipaleita tai pakastevihanneksia

1 rkl

sokeria

1 rkl

limetinmehua

Koristeeksi

muutama thaibasilikan lehti

Voit käyttää broilerin vaihtoehtona myös kalaa, katkarapuja, tofua, nautaa tai possua.

Ohjeet

  • Kuumenna 1 dl kookosmaitoa wokissa tai pannussa. Lisää currytahna ja keitä hetki. Kaada mukaan loput kookosmaidosta. Lisää broileri, ryppylimetinlehdet ja sokeri, hauduta kunnes liha on miltei kypsää. Lisää vielä kasvikset ja hauduta hetki. Mausta kalakastikkeella ja limetillä. Koristele lopuksi thaibasilikalla. Tarjoa jasmiiniriisin tai nuudelin kanssa.