Suklaa browniet kirsikkahillon kera

Soijaton Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min Eurooppa Annoksia: 12

Samettisen pehmeät, täyteläisen suklaiset browniet saavat upean loppusilauksen, kun ne tarjoillaan hapokkaan makean kirsikkahillon ja kermavaahdon kera.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

200 g

tummaa suklaata

2 1/2 dl

sokeria

200 g

voita

1 tl

vaniljasokeria

5 kpl

munaa

1 3/4 dl

vehnäjauhoja

3/4 dl

kaakaojauhetta

Lisäksi

kermavaahtoa

Kokeile kirsikkahillon asemesta St.Dalfour Arpikoosihilloa.

Ohjeet

  • Voitele ja jauhota vuoka, mielellään suorakulmainen, kooltaan noin 20 x 30 cm.
  • Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai liedellä paksupohjaisessa kattilassa.
  • Mittaa kulhoon sokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää myös sulatettu suklaa.
  • Sekoita keskenään vehnäjauho ja kaakaojauhe, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Browniet saavat jäädä keskeltä hiukan kosteaksi.
  • Leikkaa jäähtynyt kakkulevy neliöiksi. Tarjoile kirsikkahillon ja kermavaahdon kera.