Soijaton
Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min
Eurooppa
Annoksia: 12
Samettisen pehmeät, täyteläisen suklaiset browniet saavat upean loppusilauksen, kun ne tarjoillaan hapokkaan makean kirsikkahillon ja kermavaahdon kera.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2025/01/Brownie-hillolla-768x1028.webp)
Raaka-aineet
200 g
tummaa suklaata
2 1/2 dl
sokeria
200 g
voita
1 tl
vaniljasokeria
5 kpl
munaa
1 3/4 dl
vehnäjauhoja
3/4 dl
kaakaojauhetta
Kokeile kirsikkahillon asemesta St.Dalfour Arpikoosihilloa.
Ohjeet
- Voitele ja jauhota vuoka, mielellään suorakulmainen, kooltaan noin 20 x 30 cm.
- Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai liedellä paksupohjaisessa kattilassa.
- Mittaa kulhoon sokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää myös sulatettu suklaa.
- Sekoita keskenään vehnäjauho ja kaakaojauhe, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Browniet saavat jäädä keskeltä hiukan kosteaksi.
- Leikkaa jäähtynyt kakkulevy neliöiksi. Tarjoile kirsikkahillon ja kermavaahdon kera.