Ribsit korealaisittain

yli 60min Korea Medium

Ribsit korealaisella kalbimarinadilla ovat täynnä makua – soijakastikkeen, valkosipulin ja makean maun liitto. Hitaasti kypsennetty liha on mehukasta ja mureaa, juuri sopivaa grillikauden herkutteluun.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

2 kg

possun ribsejä tai possun kylkeä

Mausteliemi:

3 l

vettä

3

lihaliemikuutiota

2

sipulia lohkoina

2

porkkanaa

2 rkl

ruokosokeria

Ribsiä myydään myös esikeitettynä. Anna esikeitetyn lihan marinoitua hetki Sempio Korealaisessa Kalbi marinadissa ja grillaa ohjeen mukaan.
Tarjoa lisäksi Korealainen coleslaw

Valmistus

  • Keitä ribsit mausteliemessä 1,5-2 tuntia. Anna lihan marinoitua hetki ½ prk Sempio korealaisessa Kalbi marinadissa. Grillaa ribsit rapeiksi, sivele lihaa marinadilla kypsennyksen loppuvaiheessa. Nosta grillatut lihat folion päälle ja sivele vielä reilulla kerroksella marinadia. Kääri folio tiukasti kiinni. Anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Nosta grillatut lihat folion päälle ja sivele vielä reilulla kerroksella marinadia. Kääri folio tiukasti kiinni. Anna lihan vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.