Rapeat pankobroileripalat

alle 60min Japani Annoksia: 4 Medium

Broileripalat saavat lisämakua ja rapeutta mausteisesta kuorrutteesta ja herkullisesta korealaisesta dippikastikkeesta.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

n. 400

broilerin sisäfileetä

n. 100 g

maustamatonta tuorejuustoa

½ tl

mustapippuria

½ tl

chilijauhetta

1 tl

paprikajauhetta

1 tl

suolaa

1 dl

hienonnettua lehtipersiljaa tai korianteria

* Kokeile tehdä samalla ohjeella vegeversio esim. tofusta.
* Voit myös dipata paloja Kewpie majoneesiin.

Ohjeet

  • Levitä broilerien päälle kauttaaltaan tuorejuustoa. Sekoita mausteet ja persiljasilppua pankojauheeseen. Pyörittele broilerinpalat vielä pankomausteseoksessa. Paista palat uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys. Voit myös paistaa broilerinpalat pannulla öljyssä rapeiksi ja kullanruskeiksi.
  • Tarjoa pankobroilerinpalojen kanssa korealaista dippikastiketta.
  • Sekoita kaikki dipin aineet keskenään.