alle 60min
Japani
Annoksia: 4
Medium
Broileripalat saavat lisämakua ja rapeutta mausteisesta kuorrutteesta ja herkullisesta korealaisesta dippikastikkeesta.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/07/crispy-pankopalat-majoneesi-ja-avokadodippi-768x1028.webp)
Raaka-aineet
n. 400
broilerin sisäfileetä
n. 100 g
maustamatonta tuorejuustoa
½ tl
mustapippuria
½ tl
chilijauhetta
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua lehtipersiljaa tai korianteria
Korealainen dippi
1rkl
paahdettua seesamiöljyä (tummaa)
2 tl
hunajaa
* Kokeile tehdä samalla ohjeella vegeversio esim. tofusta.
* Voit myös dipata paloja Kewpie majoneesiin.
Ohjeet
- Levitä broilerien päälle kauttaaltaan tuorejuustoa. Sekoita mausteet ja persiljasilppua pankojauheeseen. Pyörittele broilerinpalat vielä pankomausteseoksessa. Paista palat uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkista kypsyys. Voit myös paistaa broilerinpalat pannulla öljyssä rapeiksi ja kullanruskeiksi.
- Tarjoa pankobroilerinpalojen kanssa korealaista dippikastiketta.
- Sekoita kaikki dipin aineet keskenään.