Kananmunaton
alle 60min
Eurooppa
Annoksia: 4
Medium
Nämä rapeat kalatacot ovat täydellinen yhdistelmä rapeutta ja mausteisuutta. Tacot saavat makunsa herkullisesta chilimajoneesista.
raaka-aineet
24
kalapuikkoa
Chilimajoneesi
1½ dl
majoneesia
1 dl
turkkilaista jogurttia
2 tl
hunajaa
2 tl
limen mehua
Lisäksi
12
pientä maissitortillaa
tuoretta minttua tai korianteria
rucolaa ja pinaattia
punakaalia suikaloituina
avokadoa viipaloituna
punasipulia viipaloituna
sinimailasen ituja tai muita ituja
limen lohkoja
Käytä vegepuikkoja kalapuikkojen tilalla jos haluat vegeversion.
ohjeet
- Sekoita chilimajoneesin ainekset keskenään. Paista kalapuikot tai kuumenna uunissa tai airfryerissa. Kuumenna maissitortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Kokoa tacot levittämällä tortilloille chilimajoneesia, hoisinkastiketta, rucolaa, punakaalia, punasipulia ja rapeita kalapuikkoja sekä majoneesia ja halutessasi valkosipuli & chiliä öljyssä.
- Viimeistele sinimailasen iduilla, chilillä ja mintulla tai korianterilla. Jokainen ruokailija voi maustaa oman taconsa limenmehulla.