Rapeat kalatacot

Kananmunaton
alle 60min Eurooppa Annoksia: 4 Medium

Nämä rapeat kalatacot ovat täydellinen yhdistelmä rapeutta ja mausteisuutta. Tacot saavat makunsa herkullisesta chilimajoneesista.

Sonja Blåberg

Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

24

kalapuikkoa

Chilimajoneesi

1½ dl

majoneesia

1 dl

turkkilaista jogurttia

2 tl

hunajaa

2 tl

limen mehua

Lisäksi

12

pientä maissitortillaa

tuoretta minttua tai korianteria

rucolaa ja pinaattia

punakaalia suikaloituina

avokadoa viipaloituna

punasipulia viipaloituna

sinimailasen ituja tai muita ituja

limen lohkoja

Käytä vegepuikkoja kalapuikkojen tilalla jos haluat vegeversion.

ohjeet

  • Sekoita chilimajoneesin ainekset keskenään. Paista kalapuikot tai kuumenna uunissa tai airfryerissa. Kuumenna maissitortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Kokoa tacot levittämällä tortilloille chilimajoneesia, hoisinkastiketta, rucolaa, punakaalia, punasipulia ja rapeita kalapuikkoja sekä majoneesia ja halutessasi valkosipuli & chiliä öljyssä.
  • Viimeistele sinimailasen iduilla, chilillä ja mintulla tai korianterilla. Jokainen ruokailija voi maustaa oman taconsa limenmehulla.