Panangcurry nuudelilla

alle 30min Thaimaa Annoksia: 4 Medium

– Mee Kaeng Panang- Panangcurry nuudelilla on täyteläinen ja mausteinen thairuoka, jossa kookosmaidon pehmeys yhdistyy aromaattiseen currytahnaan ja valitsemaasi proteiiniin. Annos viimeistellään suolapähkinöillä ja thaibasilikalla ja tarjoillaan nuudelin kanssa

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1 tl

Spice Up! Valkosipulitahnaa

400 g

kasviproteiinia, broileria, possua, nautaa, kalaa

1-2 rkl

ruokosokeria

2 rkl

suolapähkinöitä

Koristeeksi

Thai basilikan lehtiä

Jos haluat currysta täyteläisempää, voit käyttää kookosmaidon sijasta kookoskermaa.

Valmistus

  • Kuumenna pannussa osa (1 dl) kookosmaitoa ja keitä n. 3 minuuttia.
  • Lisää mukaan currytahna ja valkosipuli, hauduta muutama minuutti. Lisää loput kookosmaidosta ja paloiteltu broileri tai muu käyttämäsi proteiinin lähde, hauduta noin 10 minuuttia.
  • Mausta sokerilla, kalakastikkeella ja kaffirlimetinlehdillä.
  • Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinät ja koristele thai basilikan lehdillä.
  • Kypsennä nuudeli pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa nuudelin kanssa.