Pad Thai täysjyvänuudelit tofulla

Laktoositon Maidoton
alle 30min Thaimaa Annoksia: 4 Mieto

Pad Thaita valmistetaan yleensä wokissa, missä nuudelit, kasvikset, proteiini ja kastike yhdistetään korkeassa lämpötilassa nopeasti paistaen. Tuloksena on maukas, monivivahteinen ja täyteläinen thaimaalainen ruoka, joka yhdistää makean, suolaisen, happaman ja tulisen maun täydellisesti.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

2 rkl

salottisipulia hienonnettuna

150 g

paahdettua tofua

3

vihreää parsaa paloiteltuna

muutama sokeriherne

50 g

pavunituja

1

kevätsipuli 2,5 cm paloina

4 rkl

suolapähkinöitä

rypsiöljyä paistamiseen

Tarjolle

limeviipaleita

ituja

Jos haluat lihaisamman version lisää joukkoon broileria. Paistettu kananmuna on myös olennainen osa Pad Thaita, ja se sekoitetaan usein nuudeleiden joukkoon pannulla.

ohjeet

  • Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää kasvikset, tofu ja nuudelit pannuun. Paista sekoitellen ja lisää kastike joukkoon. Ota pois lämmöltä.
  • Sekoita joukkoon pavunidut ja kevätsipuli. Ripottele pähkinät pinnalle ja tarjoa.