Laktoositon
Maidoton
alle 30min
Thaimaa
Annoksia: 4
Mieto
Pad Thaita valmistetaan yleensä wokissa, missä nuudelit, kasvikset, proteiini ja kastike yhdistetään korkeassa lämpötilassa nopeasti paistaen. Tuloksena on maukas, monivivahteinen ja täyteläinen thaimaalainen ruoka, joka yhdistää makean, suolaisen, happaman ja tulisen maun täydellisesti.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/06/pad-thai-tofulla-ja-taysjyvanuudelilla-ETIKETTI-VAIHTOEHTO-2-768x1028.webp)
raaka-aineet
2 rkl
salottisipulia hienonnettuna
150 g
paahdettua tofua
3
vihreää parsaa paloiteltuna
muutama sokeriherne
1 pss (100 g)
Spice Up! Pad Thai kastiketta50 g
pavunituja
1
kevätsipuli 2,5 cm paloina
4 rkl
suolapähkinöitä
rypsiöljyä paistamiseen
Tarjolle
limeviipaleita
ituja
Jos haluat lihaisamman version lisää joukkoon broileria. Paistettu kananmuna on myös olennainen osa Pad Thaita, ja se sekoitetaan usein nuudeleiden joukkoon pannulla.
ohjeet
- Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää kasvikset, tofu ja nuudelit pannuun. Paista sekoitellen ja lisää kastike joukkoon. Ota pois lämmöltä.
- Sekoita joukkoon pavunidut ja kevätsipuli. Ripottele pähkinät pinnalle ja tarjoa.