alle 30min
Thaimaa
Annoksia: 4
Medium
Kaeng Massaman – Massaman curry on thaimaalainen mausteinen ja täyteläinen curry, sen lempeän mausteinen maku ja pähkinäinen sävy tekevät siitä täydellisen lohturuoan!

Raaka-aineet
2 tlk (a´165 ml)
Spice Up! Kookoskermaa1
sipuli lohkottuna
2
perunaa kuutioituna
½ dl
herneitä
300-400 g
naudanpaistia viipaloituna tai broileria, ankkaa, kalaa tai tofua
1-2 rkl
ruokosokeria
1-2 rkl
Spice Up! Kalakastiketta2 rkl
suolapähkinöitä
Voit kokeilla massamaniin perunan lisäksi juureksia esim. lanttua tai naurista.
Valmistus
- Kuumenna pannussa osa (1 dl) kookoskermaa ja kiehuta noin kolme minuuttia.
- Lisää mukaan currytahna, sipuli perunat ja nauta, hauduta noin 10 minuuttia. Lisää loput kookoskermasta.
- Mausta tamarinditahnalla, sokerilla ja kalakastikkeella. Tarkista maku ja lisää joukkoon herneet.
- Ripottele lopuksi pinnalle suolapähkinät. Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.