yli 60min
Eurooppa
Annoksia: 15
Ihanan mehevä ja sopivan tiivis sitruunablondie sopii täydellisesti yhteen raikkaan mango-passion kiilteen kanssa.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/07/mango-passionpalat2-768x1028.webp)
Raaka-aineet
Pohja
3½ dl
vehnäjauhoja
3 dl
sokeria
½ tl
suolaa
150 g
voita
3
munaa
1 prk (320 g)
Spice Up! kondensoitua kookosmaitoa1
sitruuna
Kaksinkertaistamalla ohjeen, voit tehdä palat suoraan syvälle uunipellille.
Ohjeet
- Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja suola kulhossa. Sulata voi ja lisää jauhoseokseen kaikkien muiden pohjan ainesten kanssa. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20×30 cm). Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes pohjan reunat alkavat saada hieman väriä. Jäähdytä pohja hyvin.
- Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 2 rkl hilloa ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana lopun hillon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada kiille pohjan päälle ja anna asettua kylmässä vähintään tunti. Voit hyvin tehdä palat valmiiksi myös tarjoilua edeltävänä päivänä.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/07/mango-passionpalat3NETTI.webp)
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/07/mango-passionpalat6-scaled.webp)