Korean Bulgogi wok

Kananmunaton Maidoton Laktoositon
alle 30min Korea Annoksia: 4 Mieto

Kokeile herkullista Korean Bulgogi Wok -reseptiä, joka tuo autenttisen korealaisen maun suoraan keittiöösi! Mehukas, makean ja suolaisen täydellisesti tasapainottama bulgogi-kastike tekee wokista unohtumattoman makuelämyksen.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

2 tl

öljyä

200 g

vegeproteiinia tai broileriviipaleita

2

kevätsipulia hienonnettuna

200 g

tummia herkkusieniä viipaloituna

1 ps (75g)

Sempio Korealainen Bulgogi kastiketta

Lisäksi

2 tl

seesaminsiemeniä paahdettuna

korianteria silputtana

Kokeile tähän reseptiin myös Sempio korealainen Gochujang Bulgogi kastiketta tai Sempio korealainen Japchae kastiketta.

ohjeet

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Paista pannussa öljyssä proteiini, lisää sienet ja sipuli, kypsennä ne. Lisää kastike ja paista sekoitellen hetki.
  • Tarjoa nuudelin kanssa. Ripottele annokseen seesaminsiemenet, korianterisilppu ja chili tai muutama tippa chiliöljyä.