Korea Flank Steak

alle 60min Korea Medium

Korealaisittain maustettu flank steak on mehukas ja murea, joka saa makunsa perinteisestä bulgogi-marinadista.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1

Korea Flank Steak

suolaa ja pippuria

Lisäksi

Kokeile tarjota liha salaatinlehtiin käärittynä tuoreiden lisukkeiden kanssa.

Ohjeet

  • Ota liha vähintään puoli tuntia ennen grillausta huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa lihaa kuumassa grillissä n. 5–8 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Kääntele lihaa paistamisen aikana. Liha saa jäädä mediumiksi ( jos käytät paistomittaria, 58 astetta lihan paksuimmasta kohdasta)
    Kääri liha folioon. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
  • Leikkaa lihasta mahdollisimman ohuita viipaleita ja kaada marinadia lihaviipaleiden päälle, anna maustua hetki. Tarjoa liha ssamjangin kanssa.