alle 60min
Korea
Medium
Korealaisittain maustettu flank steak on mehukas ja murea, joka saa makunsa perinteisestä bulgogi-marinadista.

Raaka-aineet
Lisäksi
1 prk
Sempio SsamjangiaKokeile tarjota liha salaatinlehtiin käärittynä tuoreiden lisukkeiden kanssa.
Ohjeet
- Ota liha vähintään puoli tuntia ennen grillausta huoneenlämpöön. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Grillaa lihaa kuumassa grillissä n. 5–8 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Kääntele lihaa paistamisen aikana. Liha saa jäädä mediumiksi ( jos käytät paistomittaria, 58 astetta lihan paksuimmasta kohdasta)
Kääri liha folioon. Anna vetäytyä 10 minuuttia. - Leikkaa lihasta mahdollisimman ohuita viipaleita ja kaada marinadia lihaviipaleiden päälle, anna maustua hetki. Tarjoa liha ssamjangin kanssa.