Kirsikka-mojito mocktail

Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon Soijaton Gluteeniton Kananmunaton Maidoton
alle 30min Eurooppa Annoksia: 1



Kirsikkahillo-mojito on raikas ja yllättävä twist klassiseen mojitoon, jossa kirsikkahillon täyteläinen maku kohtaa limen ja mintun pirteyden. Tämä juoma hurmaa upealla värillään ja tarjoaa herkullisen makuelämyksen.

Resepti ja kuva

Parantava ruoka

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1

lime neljään osaan leikattuna

1 tl

sokeria

1/2 kourallista

tuoretta minttua

soodaa

jäitä

Kokeile drinkkeihin myös muita St.Dalfour hilloja.

Ohjeet

  • Laita lasin pohjalle kirsikkahillo, lime, minttu ja sokeri. Murskaa kevyesti murskaimella. Älä käytä turhaa väkivaltaa, jotta mintunlehdet säilyisivät mahdollisimman ehjänä. Voit myös murskata ensin limelohkot (ja sokerin), lisätä mintunlehdet ja painella lehtiä kevyesti, jotta mintun maku irtoaa.
  • Kaada rommi lasiin ja sekoita voimakkaasti baarilusikalla.
  • Täytä lasi jäämurskalla tai jääpaloilla. Lisää sooda ja tarjoa heti.