alle 60min
Kiina
Annoksia: 4
Medium
Kung Po -kana on perinteinen sichuanilainen ruokalaji, jossa yhdistyvät mehukas broileri, rapeat pähkinät ja tulinen chilikastike. Tämä klassikko hurmaa makean, suolaisen ja mausteiden tasapainolla!

Raaka-aineet
350 g
broilerinfileetä kuutioituna
½ tl
suolaa
4 rkl
maissitärkkelysjauhoja
2
munanvalkuaista
½
vihreä paprika kuutioituna
½
punainen paprika kuutioituna
½
keltainen paprika kuutioituna
100 g
herkkusieniä paloiteltuna
100 g
cashew- tai maapähkinöitä paahdettuna
1
kevätsipuli tai pala purjoa hienonnettuna
Maustekastike
Voit tehdä vegeversion esim. tofusta.
Valmistus
- Lisää suola jauhoihin. Kääntele broilerikuutiot ensin maissijauhoissa ja sen jälkeen valkuaisissa.
- Kuumenna öljy, ruskista lihat ja ota pois pannulta.
- Paista kasviksia ja pähkinöitä muutaman minuutin ajan.
- Lisää joukkoon liha. Sekoita maustekastikkeen aineet keskenään ja kaada pannuun. Paista sekoitellen muutaman minuutin ajan.
- Viimeistele lopuksi seesamiöljyllä. Jos haluat annokseen tulisuutta lisää Szechuan chiliöljyä. Tarjoa kuumana esim. riisin kera.