Juustoplatter

Soijaton Gluteeniton Kananmunaton Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min Eurooppa

Kokoa runsas juustotarjotin ja siihen pieniä St.Dalfour hilloja kylkeen maisteltavaksi lempijuustojesi kera.

Kuva Parantava ruoka

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

Esimerkkijuustoja

Pehmeä ja mieto: Brie tai Camembert

Kova ja pähkinäinen: Gouda, Comté tai Parmigiano-Reggiano

Sinihomejuusto: Gorgonzola tai Roquefort

Vuohenjuusto: Chèvre,

joku paikallinen erikoisuus

Lisäksi

kauden hedelmiä esim. aprikoosia, päärynää, omenaa, viinirypäleitä, viikunoita

pähkinöitä

hunajaa

St.Dalfour minihilloja

Varaa juustotarjottimelle juustoa n. 100-150 grammaa henkeä kohden.

ohjeet

  • Leikkaa hedelmät ja juustot annospaloiksi. Asettele kaikki kauniisti tarjottimelle tai leikkuulaudalle.