Harissacouscous

alle 30min Pohjois-Afrikka Annoksia: 4 Medium

Herkullinen harissacouscous yhdistää mausteisen harissakastikkeen ja raikkaat, värikkäät lisukkeet. Täydellinen niin arjen nopeaksi ateriaksi kuin juhlien näyttäväksi tarjottavaksi.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

2 dl

couscousia

kasvislientä

½

punasipuli hienonnettuna

n. 150 g

kirsikkatomaatteja lohkottuina

100 g

herkkusieniä viipaloituna

1 dl

tuoretta korianteria hienonnettuna

1 dl

lehtipersiljaa hienonnettuna

1 dl

granaattiomenan siemeniä

2 rkl

pinjansiemeniä paahdettuna

½ dl

kuivattua karpaloa

1 dl

cashewpähkinöitä paahdettuna

2 rkl

kapriksia

Lisää proteiinia annokseen esimerkiksi paistetulla halloumilla, kikherneillä tai grillatulla kanalla.

Ohjeet

  • Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Sekoita couscousiin harissakastike ja loput ainekset. Couscousin voi nauttia sekä lämpimänä että kylmänä.