Hampurilainen paahdetulla valkosipuli & chili kastikkeella

Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min Eurooppa Annoksia: 4 Mieto

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

4

kypsentämätöntä hampurilaispihviä (kasvisversiona esim. Muu-pihvi

4

briossi hampurilaissämpylää

½

punasipuli viipaloituna

salaattia

4

cheddarjuustoviipaletta

muutama kurkku- ja suolakurkkuviipale

Kastike

1 dl

majoneesia tai ranskankermaa

2 tl

hunajaa tai sokeria

2 tl

sitruunamehua

Vegaaniset hampurilaiset onnistuvat käyttämällä vegepihviä, vegaanijuustoa ja -majoneesia.

  • Valmista ensin kastike sekoittamalla ainekset keskenään.
  • Grillaa tai paista pihvit, sivele niitä kypsennyksen aikana ja lopussa marinadilla. Halkaise sämpylät ja lämmitä niitä leikkauspinta grilliin päin hetki. Kasaa hampurilainen: laita sämpyläpuolikkaalle salaatinlehti, hampurilaispihvi, juusto, kurkku ja lusikallinen kastiketta. Tarjoa välittömästi.