Halloumiranskikset pankokuorrutteella

Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min Eurooppa Annoksia: 4 Medium

Halloumiranskalaiset pankokuorrutteella ovat herkullinen ja rapea makunautinto, joka sopii mainiosti naposteltavaksi tai alkupalaksi.

Sonja Blåberg

Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

500 g

halloumi-juustoa

1 dl

vehnäjauhoja

1

muna

Voit tehdä samaan tapaan tofuranskiksia.
Kokeile uppopaiston sijaan paahtaa kuorrutetut halloumiranskikset airfryerissa.

ohjeet

  • Kuivaa halloumin pinta. Leikkaa halloumi tikuiksi. Kaada vehnäjauhot lautaselle. Pyöritä halloumitikut vehnäjauhossa.
  • Riko muna lautaselle ja sekoita rakenne rikki haarukalla. Pyörittele jauhotetut tikut kananmunassa ja sen jälkeen pankojauheessa.
  • Kuumenna öljy kattilassa. Vuoraa lautanen talouspaperilla. Öljy on sopivan lämmintä, kun pieni leipäpala ruskistuu noin 20 sekunnissa. Uppopaista juustotikut muutamassa erässä. Nosta paperille valumaan. Tarjoa dippien kanssa.