Kasvis (lakto-ovo)
alle 60min
Eurooppa
Annoksia: 4
Medium
Halloumiranskalaiset pankokuorrutteella ovat herkullinen ja rapea makunautinto, joka sopii mainiosti naposteltavaksi tai alkupalaksi.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/06/halloumiranskikset-ssamjang-ja-kossumajo-768x1028.webp)
raaka-aineet
Voit tehdä samaan tapaan tofuranskiksia.
Kokeile uppopaiston sijaan paahtaa kuorrutetut halloumiranskikset airfryerissa.
ohjeet
- Kuivaa halloumin pinta. Leikkaa halloumi tikuiksi. Kaada vehnäjauhot lautaselle. Pyöritä halloumitikut vehnäjauhossa.
- Riko muna lautaselle ja sekoita rakenne rikki haarukalla. Pyörittele jauhotetut tikut kananmunassa ja sen jälkeen pankojauheessa.
- Kuumenna öljy kattilassa. Vuoraa lautanen talouspaperilla. Öljy on sopivan lämmintä, kun pieni leipäpala ruskistuu noin 20 sekunnissa. Uppopaista juustotikut muutamassa erässä. Nosta paperille valumaan. Tarjoa dippien kanssa.