alle 60min
Japani
Annoksia: 4
Mieto
Koko perheen ikisuosikki, hellävaraisesti marinoitu lohi yhdistyy grillattuihin broccoliineihin ja paksoihin, ja lopputuloksen kruunaa aromikas sushi-inkivääri.
raaka-aineet
Kala
n. 800 g
lohifileetä
Lisäksi
200 g
broccoliinia eli varsiparsakaalia
1
paksoi halkaistuna
Tarjolle: Yukata sushi-inkivääriä
Ohjeet
- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita lohifilee vuokaan ja kaada marinadi päälle, anna sen maustua vähintään puoli tuntia. Valuta ylimääräinen marinadi kalasta ja grillaa sitä joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla, kunnes kala on juuri ja juuri kypsää. Grillaa kasvikset ja sivele niihin myös misomarinadia.
- Tarjoa kalan kanssa sushi-inkivääriä.