Kananmunaton
Maidoton
Vegaaninen
Laktoositon
alle 60min
Korea
Annoksia: 4
Medium
Korealainen kasvispata on täynnä väriä, makua ja lämpöä! Kimchin, misotahnan ja gochujang-chilitahnan yhdistelmä luo pataruokaan syvyyttä ja korealaista twistiä.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/10/kossukeitto-ja-kimchi-grillissa-768x1028.webp)
Raaka-aineet
Pata-ainekset
1 prk
Sempio Kimchiä liemineen200 g
tofua kuutioituna
1 dl
kevätsipulia hienonnettuna
100 g
sieniä
pala
kesäkurpitsaa paloiteltuna
1
paprika paloiteltuna
kourallinen
lehtikaalia
2
tomaattia kuutioituna
1
punasipuli kuutioituna
pala
parsakaalia paloiteltuna
Pinnalle
1 rkl
seesaminsiemeniä paahdettuna
1/2 rkl
paahdettua seesaminöljyä
Vaihtele kasviksia sesongin mukaan.
ohjeet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Lado kasvikset uunin kestävään kulhoon.
- Kuumenna vesi ja liuota siihen misotahna. Sekoita joukkoon vielä mirin ja kaada seos kasvisten päälle.
- Nosta kulho uuniin ja kypsennä noin puolituntia. Nosta kulho uunista. Lusikoi pinnalle korealaista chilitahnaa, seesamin siemeniä ja öljyä. Nauti kuumana.
- Voit tehdä tämän myös airfryerissä siihen sopivassa kulhossa. Paahda noin 20 minuuttia.