Korealainen kasvispata

Kananmunaton Maidoton Vegaaninen Laktoositon
alle 60min Korea Annoksia: 4 Medium

Korealainen kasvispata on täynnä väriä, makua ja lämpöä! Kimchin, misotahnan ja gochujang-chilitahnan yhdistelmä luo pataruokaan syvyyttä ja korealaista twistiä.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

Pata-ainekset

200 g

tofua kuutioituna

1 dl

kevätsipulia hienonnettuna

100 g

sieniä

pala

kesäkurpitsaa paloiteltuna

1

paprika paloiteltuna

kourallinen

lehtikaalia

2

tomaattia kuutioituna

1

punasipuli kuutioituna

pala

parsakaalia paloiteltuna

Pinnalle

1 rkl

seesaminsiemeniä paahdettuna

1/2 rkl

paahdettua seesaminöljyä

Vaihtele kasviksia sesongin mukaan.

ohjeet

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Lado kasvikset uunin kestävään kulhoon.
  • Kuumenna vesi ja liuota siihen misotahna. Sekoita joukkoon vielä mirin ja kaada seos kasvisten päälle.
  • Nosta kulho uuniin ja kypsennä noin puolituntia. Nosta kulho uunista. Lusikoi pinnalle korealaista chilitahnaa, seesamin siemeniä ja öljyä. Nauti kuumana. 
  • Voit tehdä tämän myös airfryerissä siihen sopivassa kulhossa. Paahda noin 20 minuuttia.