Gochujang lohi

Maidoton Laktoositon Kananmunaton
alle 30min Korea Annoksia: 4 Medium

Helppo ja nopeasti valmistuva kalaruoka.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

600 g

lohta

2 tl

seesaminsiemeniä paahdettuna

Lisäksi

tuoretta korianteria silputtuna

(1 chili viipaloituna)

1

lime lohkottuna

 paksoita tai varsiparsakaalia

Voit valmistaa samaan tapaan lohen tilalla ohuen ohuita broilerifileitä. Vegeversioon voit käyttää tofua.

ohjeet

  •  Leikkaa lohi neljään annospalaan. Aseta annospalat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä gochujang kastike kalapalojen päälle. Paahda kalapaloja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää uuniin kypsennyksen puolessa välissä halkaistut paksoit tai varsiparsakaalit.
  • Ripottele kalapalojen päälle seesaminsiemeniä, korianterisilppua ja chiliviipaleita, jos haluat lisää tulisuutta.
  • Tarjoa kalapalojen kanssa kimchiä ja limelohkoja.