Maidoton
Laktoositon
Kananmunaton
alle 30min
Korea
Annoksia: 4
Medium
Helppo ja nopeasti valmistuva kalaruoka.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/08/ff4-768x1028.webp)
raaka-aineet
600 g
lohta
2 tl
seesaminsiemeniä paahdettuna
Lisäksi
tuoretta korianteria silputtuna
(1 chili viipaloituna)
1
lime lohkottuna
paksoita tai varsiparsakaalia
Voit valmistaa samaan tapaan lohen tilalla ohuen ohuita broilerifileitä. Vegeversioon voit käyttää tofua.
ohjeet
- Leikkaa lohi neljään annospalaan. Aseta annospalat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä gochujang kastike kalapalojen päälle. Paahda kalapaloja uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Lisää uuniin kypsennyksen puolessa välissä halkaistut paksoit tai varsiparsakaalit.
- Ripottele kalapalojen päälle seesaminsiemeniä, korianterisilppua ja chiliviipaleita, jos haluat lisää tulisuutta.
- Tarjoa kalapalojen kanssa kimchiä ja limelohkoja.