Caesarsalaatti

Kananmunaton Soijaton
alle 60min Eurooppa Annoksia: 4 Mieto

Herkullinen Caesarsalaatti koostuu rapeasta roomansalaatista, parmesaanilastuista ja rapeista krutongeista, annos viimeistellään täyteläisellä ja mausteisella Caesarkastikkeella.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

2

ruukkua roomansalaattia

3

broilerin fileetä grillattuna tai paloiteltuna

1 dl

pekonia paistettuna ja suikaloituna

1 dl

parmesaanilastuja

Kastike

4

anjovisfileetä

3 rkl

sitruunamehua

1 1/2 rkl

Dijon-sinappia

2 tl

Worcestershirekastiketta

1-2

valkosipulinkynttä

1 dl

oliiviöljyä

Saat vaihtelua käyttämällä broilerin asemesta grillattuja katkarapuja tai savulohta.

Ohjeet

  • Valmista kastike. Laita kaikki kastikkeen ainekset korkeaan kulhoon ja surauta seos tasaiseksi.
  • Revi salaatinlehdet kulhoon, lisää broileri, pekoni ja parmesanlastut. Kaada kastike joukkoon ja kääntele sekaisin. Ripottele lopuksi salaatin päälle krutongit.