Kasvis (lakto-ovo)
Soijaton
alle 60min
Eurooppa
Annoksia: 8-10
Tämä suklaakääretorttu saa ylellisen täytteen raikkaasta appelsiinimarmeladin ja pehmeän tuorejuuston yhdistelmästä. Päältä se viimeistellään makealla valkosuklaakuorrutuksella ja mantelilla.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/09/Appelsiinikaretorttu-768x1028.webp)
Raaka-aineet
Pohja
4
munaa
1 dl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Koristeeksi
valkosuklaata
mantelilastuja
Voit koristella kääretortun myös raastetulla appelsiininkuorella ja suklaarouheella. Kokeile väliin vaihtoehtoisesti Mackays Appelsiini-sitruuna-inkiväärimarmeladia.
Ohjeet
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon, sekoita varovasti.
- Levitä taikina uunipellille ja paista uunin alatasossa 225 asteessa n. 8 minuuttia.
- Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle. Levitä tuorejuusto ja sitten marmeladi.
- Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia.
- Koristele ennen tarjoilua sulatetulla valkosuklaalla ja paahdetuilla mantelilastuilla.