Appelsiinimarmeladikääretorttu

Kasvis (lakto-ovo) Soijaton
alle 60min Eurooppa Annoksia: 8-10

Tämä suklaakääretorttu saa ylellisen täytteen raikkaasta appelsiinimarmeladin ja pehmeän tuorejuuston yhdistelmästä. Päältä se viimeistellään makealla valkosuklaakuorrutuksella ja mantelilla.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

Pohja

4

munaa

1 dl

sokeria

½ dl

vehnäjauhoja

½ dl

perunajauhoja

½ dl

kaakaojauhetta

1 tl

leivinjauhetta

Väliin

200 g

vaniljatuorejuustoa

Koristeeksi

valkosuklaata

mantelilastuja

Voit koristella kääretortun myös raastetulla appelsiininkuorella ja suklaarouheella. Kokeile väliin vaihtoehtoisesti Mackays Appelsiini-sitruuna-inkiväärimarmeladia.

Ohjeet

  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon, sekoita varovasti.
  • Levitä taikina uunipellille ja paista uunin alatasossa 225 asteessa n. 8 minuuttia.
  • Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle. Levitä tuorejuusto ja sitten marmeladi.
  • Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia.
  • Koristele ennen tarjoilua sulatetulla valkosuklaalla ja paahdetuilla mantelilastuilla.