Annin ihanin juustokranssi

Kananmunaton Soijaton
alle 30min Eurooppa Annoksia: 6 Mieto

Tällä juustokranssilla hurmaat glögivieraat ja kaikki muut jouluttelijat. Juustokranssi on ihastuttava jouluvieminen läheiselle.

Kuva ja resepti: Annin uunissa

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

raaka-aineet

salaatinlehtiä

6 kpl

rosmariinin oksia

erilaisia suolakeksejä

4 kpl

tuoretta viikunaa

1 rasia

tummia viinirypäleitä

2

persimonia viipaloituna

150 g

valkohomejuustoa

150 g

sinihomejuustoa

100 g

cheddarjuustoa

1 pkt

ilmakuivattua kinkkua

100 g

salamia

1 dl

pähkinöitä

Jos kaikki tuotteet eivät mahdu kerralla tarjottimellesi, voit lisäillä niitä illan edetessä vieraiden herkutellessa. Juustot voi leikata pienempiin paloihin, jolloin niitä saa ripoteltua useampaan kohtaan.

ohjeet

  • Kokoa kranssi isolle pyöreälle tarjottimelle.
  • Ota kaikki ainekset valmiiksi esille ja pese, kuori tms. tee tarvittavat esivalmistelut.
  • Asettele ensin salaatin lehdet tarjottimelle kranssin muotoon.
  • Lusikoi hillo ja marmeladi pieniin kuppeihin, jotka voit nostaa tarjottimelle ennen muiden ainesten asettelua.
  • Nostele aineksia vuorotellen salaatinlehtien päälle tarjottimelle, kunnes olet tyytyväinen kranssin ulkonäköön.
  • Nosta kranssi pöytään tai vie mukanasi pikkujouluihin. Nauttikaa!