Kananmunaton Maidoton Laktoositon Soijaton Gluteeniton
alle 30min Kiina Annoksia: 10 Tulinen

Szehuan Wok on maukas yhdistelmä tulisen mausteista kastiketta, rapeita kasviksia ja pehmeitä riisinuudeleita. Tämä monipuolinen resepti tuo lautaselle aasialaista makuelämystä, olipa proteiinina naudanliha, kana tai kasviproteiini!

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,75 kg

naudanliha, kana tai kasviproteiini

0,75 kg

kasviksia

0,25 kg

ananasta

Pinnalle

seesaminsiemeniä paahdettuna

Saat herkullisen kasvisversion valitsemalla proteiiniksi tofun tai tempehin. Käytä kasviksina esimerkiksi paprikoita, sokeriherneitä tai parsakaalia.

Ohjeet

  • Suikaloi proteiininlähde ja kasvikset.
  • Paista proteiininlähde, lisää joukkoon kasvikset ja ja szechuankastike. Anna paistua hetki.
  • Wokkaa liotettu nuudeli joukkoon.
  • Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.