Kasvis (lakto-ovo)
Vegaaninen
Laktoositon
Kananmunaton
Maidoton
alle 30min
Japani
Annoksia: 20
Medium
Lämmin ja täyteläinen udon keitto yhdistää pehmeät udonnuudelit, maukkaan misopohjan ja raikkaat kasvikset herkulliseksi kokonaisuudeksi.

Raaka-aineet
1,5 kg
Yutaka Udonnuudelia0,36 kg
Hanamaruki misotahnaa5 l
vettä
1 kg
tofua paloiteltuna
1 kg
mungpavun ituja
0,2 kg
kevätsipulia hienonnettuna
0,85 kg
seesaminsiemeniä paahdettuna
Kokeile ramen nuudelien tilalla Yutaka soba nuudeleita.
Ohjeet
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele.
- Kuumenna vesi ja liota joukkoon misotahna.
- Lisää mirin, nuudelit, tofu, mungpavut ja kevätsipuli
- Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemeniä ja nauti.