Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon Kananmunaton Maidoton
alle 30min Japani Annoksia: 20 Medium

Lämmin ja täyteläinen udon keitto yhdistää pehmeät udonnuudelit, maukkaan misopohjan ja raikkaat kasvikset herkulliseksi kokonaisuudeksi.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

5 l

vettä

1 kg

tofua paloiteltuna

1 kg

mungpavun ituja

0,2 kg

kevätsipulia hienonnettuna

0,85 kg

seesaminsiemeniä paahdettuna

Kokeile ramen nuudelien tilalla Yutaka soba nuudeleita.

Ohjeet

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele.
  • Kuumenna vesi ja liota joukkoon misotahna.
  • Lisää mirin, nuudelit, tofu, mungpavut ja kevätsipuli
  • Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemeniä ja nauti.