Tulinen hapanimelä possu-nuudeliwok

Gluteeniton Kananmunaton Maidoton Laktoositon Soijaton
alle 60min Thaimaa Annoksia: 10 Medium

Maukas nuudeliruoka moneen makuun.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,8 kg

possunsuikaleita

0,06 l

öljyä

0,2 kg

sipulia suikaloituna

0,2 kg

porkkanaa suikaloituna

Tämä hapanimelä wok-kastike on melko tulista. Jos haluat, voit laimentaa sitä korvaamalla osan kastikeesta ananasmehulla.

Ohjeet

  • Laita nuudelit kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, kunnes nuudelit peittyvät.
  • Kuumenna öljy wokissa ja kypsennä siinä lihasuikaleita.
  • Lisää pannuun valkosipuli, inkivääri, sipuli ja porkkana. Kypsennä sekoitellen vielä muutaman minuutin ajan.
  • Valuta nuudelit ja lisää ne wokkiin.
  • Sekoita joukkoon hapanimeläkastike. Tarkista maku, jos haluat wokkiisi lisää nestettä voit listätä esimerkiksi kanalientä.