Kananmunaton
Laktoositon
alle 60min
Japani
Annoksia: 10
Medium
Tsukijissa riittää edelleen nähtävää: raaka-aineiden ja ravintoloiden tarjonta tuntuu loputtomalta. Tätä reseptiä innoittavat kalatorin reunamien ruokaloista poimitut makukokemukset.
Raaka-aineet
1,8 kg
ruodotonta fileetä, haukea, kirjolohta, turskaa
Miso-pankokuorrute
0,200 kg
voisulaa
0,100 kg
Hanamaruki Misotahnaa0,020 kg
sokeria
0,010 kg
Spice Up! Valkosipulitahnaa0,360 kg
Yutaka PankojauhojaValitse pääraaka-aine saatavuuden mukaan. Reseptin esivalmistelu on helppoa ja kypsennys nopeaa menekin mukaan.
Käytä halutessasi laktoositonta voisulaa.
Ohjeet
- Sekoita voisula, misotahna, sriracha, sokeri, valkosipuli ja inkivääritahna keskenään tasaiseksi tahnaksi. Lisää joukkoon pankojauhot ja pyöräytä seos tasaiseksi.
- Levitä kalapalat voideltuun vuokaan ja annostele miso-pankotahna tasaisesti kalapalojen pinnalle.
- Paista 180-asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut ja kala on mehevän kypsää.