Tandooribroilerivartaat

Laktoositon Soijaton Gluteeniton Kananmunaton
alle 60min Intia Annoksia: 10 Medium

Tandooribroilerivartaat ovat herkullinen intialainen ruoka, jossa broilerinpalat marinoidaan jogurtin ja tandooritahnan maukkaaseen seokseen.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1 kg

broilerin rintafileetä

0,3 l

paksua ruoanvalmistusjogurttia

2 rkl

hunajaa tai sokeria

2 rkl

sitruunamehua

20 kpl

varrastikkuja liotettuna

Tandooribroilerivartaat tarjoillaan usein naanleivän ja raikkaan salaatin kanssa. Tarjoa lisäksi vielä mangochutneyta.

Vinkki! Saat reseptistä laktoosittoman käyttämällä laktoositonta ruoanvalmistusjogurttia.

Ohjeet

  • Leikkaa broileri reilunkokoisiksi paloiksi.
  • Sekoita jogurttiin tandooritahna, hunaja ja sitruunamehu.
  • Sekoita broileri jogurttiseokseen ja nosta jääkaappiin marinoitumaan.
  • Pujota palat varrastikkuihin ja grillaa kypsiksi joko grillissä tai uunin grillivastuksella 15-20 minuuttia.