Gluteeniton Kananmunaton Maidoton Laktoositon
alle 60min Thaimaa Annoksia: 20 Medium

Panangcurryn samettisen täyteläinen ja sopivan tulinen maku vie sinut makumatkalle Thaimaahan.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1,5 kg

broileria, porsasta, äyriäisiä tai tofua paloiteltuna

0,1 l

ruokosokeria

0,1 kg

suolapähkinöitä

Kokeile samaan tapaan myös muita Spice Up! Currytahnoja.

Ohjeet

  • Kuumenna pannussa osa kookosmaitoa/-kermaa ja keitä n. 3 minuuttia.
  • Lisää mukaan currytahna ja valkosipuli, hauduta muutama minuutti.
  • Lisää loput kookosmaidosta/-kermasta ja paloiteltu broileri, hauduta noin 10 minuuttia.
  • Mausta sokerilla, kalakastikkeella ja ryppylimetinlehdellä.
  • Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinät ja koristele thai basilikan lehdillä.
  • Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.