Palak Paneer – pinaatti-juustocurry

Kananmunaton Kasvis (lakto-ovo) Soijaton Gluteeniton
alle 30min Intia Annoksia: 10 Mieto

Palak Paneer on klassinen intialainen ruokalaji, jossa yhdistyvät pehmeät paneer-juustokuutiot ja mausteinen pinaattikastike.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,03 l

öljyä

0,01 kg

garam masalaa

0,3 kg

pinaattia

0,4 kg

paneer-juustoa kuutioituna

Voit kokeilla tähän myös kotijuustoa tai tofua kuutioituna.

Ohjeet

  • Kuullota pannussa öljyssä currytahnaa ja garam masalaa.
  • Kaada pannuun kookosmaito ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  • Lisää pinaatti ja paloiteltu kotijuusto, hauduta hetki ja tarjoa basmatiriisin kanssa.