Kananmunaton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
alle 60min
Japani, Eurooppa
Annoksia: 10
Mieto
Perinteisen basilikapeston inspiroima maukas kastike saa potkua misotahnasta. Misopesto soveltuu lämpimien nuudeli- ja pastaruokien maustamiseen sekä salaatteihin. Ohenna kastiketta tarpeen mukaan perinteiseen tapaan nuudelien keitinvedellä.
1 l
babypinaattia
0,200 kg
basilikaa
0,100 kg
Hanamaruki Misotahnaa0,020 kg
Spice Up! Valkosipulitahnaa0,3 kg
rypsiöljyä
0,030 l
paahdettua seesamiöljyä
0,050 l
sitruunamehua
Lisäksi
Viimeistelyyn
0,050 kg
voisulaa
seesaminsiemeniä paahdettuna
Kokeile ohjeeseen myös muita nuudeleita esim. Spice Up! Täysjyvänuudeleita.
Käytä halutessasi laktoositonta voita.
- Mittaa peston ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi tahnaksi.
- Keitä udonnuudelit runsaassa vedessä noin 6 minuuttia. Valuta. Sekoita voisula ja misopesto nuudelien joukkoon.
- Viimeistele annos muutamalla basilikanlehdellä ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.