alle 60min
Eurooppa
Medium

Lihamureke
1,4 kg
naudanjauhelihaa (8-10%)
0,3 l
täysmaitoa tai lihalientä
0,3 kg
Yutaka Pankojauhoja0,2 kg
sipulikuutioita
0,03 kg
Spice Up! Valkosipulitahnaa0,03 kg
voita
0,100 kg
Hanamaruki Misotahnaa0,180 kg
kananmunaa
0,008 kg
suolaa
mustapippuria rouhittuna
BBQ-kastike
0,100 kg
Hanamaruki Misotahnaa0,040 kg
Sempio Gochujang chilitahnaa0,100 kg
voita
0,05 l
soijakastiketta
0,05 kg
sokeria
0,05 kg
hunajaa
0,010 kg
Spice Up! Valkosipulitahnaa0,050 kg
Spice Up! Inkivääritahnaa0,080 kg
omenaa raastettuna
Viimeistelyyn
seesaminsiemeniä paahdettuna
kevätsipulia hienonnettuna
Mureke
- Mittaa maito ja pankojauhot yleiskoneen sekoituskulhoon. Anna turvota 20 min.
- Ruskista sipulit ja valkosipuli voissa ja sekoita joukkoon misotahna. Jäähdytä.
- Lisää jauheliha, sipulit, kananmunat ja mausteet korppujauhojen joukkoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja muotoile murekkeeksi uunivuokiin.
- Kypsennä 180-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia kunnes sisälämpö on noin +70 astetta.
BBQ-kastike
- Sekoita BBQ-kastikkeen ainekset keskenään ja sivele kypsän murekkeen pintaan. Paahda kypsää mureketta kuumassa uunissa noin 10 min.
- Viimeistele paahdetuilla seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.