Kananmunaton
Maidoton
Kasvis (lakto-ovo)
Vegaaninen
Laktoositon
alle 60min
Japani
Annoksia: 10
Mieto
Salaattibuffetteihin kuuluu myös kattava valikoima maukkaita salaattikastikkeita. Tämä misotahnasta ja ponzukastikkeesta makua saava kastike on asiakkaiden uusi suosikki.
Raaka-aineet
Kastike
0,050 g
Hanamaruki misotahnaa0,1 l
rypsiöljyä
0,15 l
porkkanaraastetta
0,060 kg
inkivääriä raastettuna
0,050 l
Yutaka Riisiviinietikkaa0,040 l
paahdettua seesamiöljyä
0,050 l
Ponzu soijakastiketta
0,040 kg
hunajaa
Jos et löydä ponzua voit käyttää sitruunalla maustettua soijaa.
Ohjeet
- Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon. Aja tasaiseksi, kreemimäiseksi kastikkeeksi. Kastike säilyy 3 vuorokautta kylmässä.
- Kokoa annos tuoreista lehtisalaateista, ohueksi leikatusta punakaalista. Mukaan sopii myös paahdetut kesäkurpitsasiivut ja rapeat retiisit.
- Viimeistele salaatti miso-inkivääridressingillä.