Gluteeniton
Kananmunaton
Maidoton
Laktoositon
alle 60min
Japani
Annoksia: 10
Mieto
Tuhtia ja tyylikästä kotiruokaa Japanista.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/10/FineFoods_Miso_MisoInkivaariPossu_Pysty1-768x1028.webp)
Raaka-aineet
1 kg
porsaan ulkofileetä
Marinadi
0,2 l
sakea
0,08 l
soijakastiketta
Maustekastike
0,1 l
soijakastiketta
0,15 l
sakea
0,1 l
Yutaka Miriniä0,08 kg
Hanamaruki Misotahnaa0,04 kg
sokeria
Ulkofileen sijasta voit käyttää tässä ohjeessa myös rasvaisempaa lihaa, esimerkiksi ohueksi siivutettua kylkeä (nahka poistettuna) tai kassleria.
Ohjeet
- Leikkaa ulkofilee mahdollisimman ohuiksi siivuiksi.
- Raasta kuorittu inkivääri raastimella ja ota inkivääristä valunut neste talteen erilliseen astiaan. Ota raaste sivuun myöhempää käyttöä varten.
- Sekoita inkivääristä valunut neste, sake ja soijakastike marinadiksi. Kaada marinadi possusiivujen päälle. Kääntele lihoja marinadissa niin, että liha maustuu kauttaaltaan.
- Lihan maustuessa sekoita kaikki maustekastikkeen ainekset yhteen ja lisää 3 rkl raastettua inkivääriä. Sekoita hyvin.
- Tarjoa seesaminsiemenillä ja norilla koristellun riisin kera.