Korealaiset salaatinlehtikääryleet

yli 60min Korea Annoksia: 20 Medium

Näissä käsin syötävissä herkuissa rapeat salaatinlehdet kietovat sisäänsä mausteista lihaa, tuoreita vihanneksia ja täyteläisiä kastikkeita.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

2 kg

naudan sisä- tai ulkofileetä, broileria, porsasta tai kasviproteiinia

rapeita salaatinlehtiä

retikkaa suikaloituna

valkosipuliviipaleita

Hyödynnä täytteisiin kauden kasviksia, retikan voit hyvin korvata retiisillä.

Ohjeet

  • Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Marinoi lihapaloja kalbimarinadissa muutama tunti. Valuta ja paista lihaviipaleet pikaisesti. Kaada 1,5 dl marinadia lopuksi paistettujen lihojen päälle.
  • Kun käytät kasviproteiinia niin marinoi koko määrässä kalbimarinadia muutama tunti.
  • Kokoa saalaatinlehtikääryleet tai tarjoa kääryleiden ainekset erikseen.
  • Laita salaatinlehden päälle lihaviipaleita, retikkaa, kimchiä, valkosipulia ja gochujang-chilitahnaa.