yli 60min
Korea
Annoksia: 20
Medium
Näissä käsin syötävissä herkuissa rapeat salaatinlehdet kietovat sisäänsä mausteista lihaa, tuoreita vihanneksia ja täyteläisiä kastikkeita.
Raaka-aineet
2 kg
naudan sisä- tai ulkofileetä, broileria, porsasta tai kasviproteiinia
rapeita salaatinlehtiä
retikkaa suikaloituna
valkosipuliviipaleita
Hyödynnä täytteisiin kauden kasviksia, retikan voit hyvin korvata retiisillä.
Ohjeet
- Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Marinoi lihapaloja kalbimarinadissa muutama tunti. Valuta ja paista lihaviipaleet pikaisesti. Kaada 1,5 dl marinadia lopuksi paistettujen lihojen päälle.
- Kun käytät kasviproteiinia niin marinoi koko määrässä kalbimarinadia muutama tunti.
- Kokoa saalaatinlehtikääryleet tai tarjoa kääryleiden ainekset erikseen.
- Laita salaatinlehden päälle lihaviipaleita, retikkaa, kimchiä, valkosipulia ja gochujang-chilitahnaa.