Kookos-kvinoapuuro

Laktoositon Soijaton Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen
alle 60min Eurooppa

Kookoksella pehmennetty kvinoa-puuro on mainio vaihtoehto perinteiselle puurolle – sen mieto ja pehmeä maku sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi tuoreiden marjojen, pähkinöiden ja hillon kanssa.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,1 kg

vettä

0,02 kg

suolaa

0,03 kg

vaniljasokeria

Kokeile myös muita St.Dalfour hilloja.

Ohjeet

  • Huuhtele kvinoa huolellisesti, jonka jälkeen laita nesteet, suola ja kvinoa kattilaan ja keittele puuroa n. 20 minuuttia. Puuro on valmista, kun kvinoa on imenyt itseensä nesteet ja koostumus on tarpeeksi jämäkkää.
  • Mausta St.Dalfour Vadelma-granaattiomenahillolla. Halutessasi vielä ripottele päälle granaattiomenansiemeniä.