Keltainenkeitto

Maidoton Laktoositon Gluteeniton Kananmunaton
alle 60min Thaimaa Annoksia: 10 Medium

Lämmin ja mausteinen Keltainenkeitto tuo tuulahduksen Thaimaan makumaailmaasta.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1,5 l

kanalientä

6

Spice Up! Ryppylimetinlehteä

1 kg

proteiinin lähdettä, esim. broileria, vegekuutioita

1 dl

limetin mehua

muutama pieni punainen chili viipaloituna

Koristeeksi

1 ruukku korianteria

Kokeile keltaisen currytahnan asemesta muita Spice Up! currytahnoja esim. Spice Up! Massaman currytahnaa.

Ohjeet

  • Kiehauta kanaliemi ja kookosmaito.
  • Lisää keittoon proteiinin lähde ja valkosipuli, sitruunaruohotahna sekä limetinlehdet ja hauduta n. 5 min.
  • Mausta kalakastikkeella, limetinmehulla ja chilillä.
  • Koristele korianterilla.
  • Tarjoa keiton kanssa jasmiiniriisiä.