Kananmunaton
Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton
alle 60min
Thaimaa
Annoksia: 20
Medium
Keltainen curry on pehmeän mausteinen ja aromaattinen ruoka, joka yhdistää kookosmaidon täyteläisyyden ja monipuolisten mausteiden syvyyden.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/10/Keltainen-curry-768x1028.webp)
Raaka-aineet
0,5 kg
sipulia lohkottuna
0,4 kg
kesäkurpitsaa
0,25 l
käyttövalmiita soijapapuja
1,5 kg
broileria tai kasviproteiinia
0,1 kg
ruokosokeria
0,08 kg
limetinmehua
0,1 kg
suolapähkinöitä
Voit vaihdella sesongin kasviksia, curryissa toimivat hyvin munakoiso, kukka- ja parsakaali.
Ohjeet
- Kuumenna pannussa osa kookoskermaa ja kiehuta noin kolme minuuttia.
- Lisää mukaan currytahna, sipuli, kesäkurpitsa ja broileri tai kasviproteiini, hauduta noin 10 minuuttia.
- Lisää loput kookoskermasta. Mausta tamarinditahnalla, sokerilla, limetinmehulla ja lopuksi kalakastikkeella. Tarkista maku ja lisää joukkoon soijapavut.
- Ripottele lopuksi pinnalle suolapähkinät.
- Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.